Moje konto

Zakład przetwórstwa mięsnego

  • Podgląd gaik.eu
    Gaik

    Zakład przetwórstwa mięsnego mieści się w miejscowości Niedośpielin w województwie łódzkim. Zajmuje się produkcją mięsa oraz wędlin w szerokim asortymencie. Firma działa w oparciu o systemy zarządzania jakością ISO 9001 oraz HACCP.

    Kategoria: Przemysł spożywczy

    Ocena: Ocena użytkowników:
  • Podgląd wolex.com.pl
    Wołex

    Zakład Przetwórstwa Mięsnego Wołex z Czernichowa jest rodzinną firmą, która tworzy wędliny ze szczególną dbałością o ich jakość. Do produkcji wyrobów wykorzystuje wysokiej jakości mięsa, przyprawy i dodatki. Całość oparta jest na starych, przedwojennych recepturach z Czernichowa, które słyną naturalnego i niepowtarzalnego...

    Kategoria: Przemysł spożywczy

    Ocena: Ocena użytkowników:
  • Podgląd zpmloboda.pl
    Zakład Przeztwórstwa Mięsnego Marek Łoboda - Gilowice

    Firma prywatna działająca na rynku od grudnia 1990r. Zakład produkuje ok. 70 rodzajów wędlin, posiada również mięsa wieprzowe, wołowe oraz drób. Produkty wytwarzane są tradycyjnymi metodami.

    Kategoria: Przemysł spożywczy

    Ocena: Ocena użytkowników:
  • Podgląd zpmszarek.pl
    Zakład Przetwórstwa Mięsnego Szarek

    Oferta Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Szarek z Jarosławia to: kiełbasy, szynki, kiszki, pasztety, polędwice, boczki, parówki, golonki oraz dania obiadowe. Firma aktywnie działa od 1991 roku i zatrudnia wielu wyspecjalizowanych pracowników, którzy dokładają wszelkich starań, aby proponowane wyroby były najwyższej jakości.

    Kategoria: Przemysł spożywczy

    Ocena: Ocena użytkowników:

Powiązane tagi