Zakład przetwórstwa mięsnego
-
Gaik
Zakład przetwórstwa mięsnego mieści się w miejscowości Niedośpielin w województwie łódzkim. Zajmuje się produkcją mięsa oraz wędlin w szerokim asortymencie. Firma działa w oparciu o systemy zarządzania jakością ISO 9001 oraz HACCP.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Wołex
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Wołex z Czernichowa jest rodzinną firmą, która tworzy wędliny ze szczególną dbałością o ich jakość. Do produkcji wyrobów wykorzystuje wysokiej jakości mięsa, przyprawy i dodatki. Całość oparta jest na starych, przedwojennych recepturach z Czernichowa, które słyną naturalnego i niepowtarzalnego...
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Zakład Przeztwórstwa Mięsnego Marek Łoboda - Gilowice
Firma prywatna działająca na rynku od grudnia 1990r. Zakład produkuje ok. 70 rodzajów wędlin, posiada również mięsa wieprzowe, wołowe oraz drób. Produkty wytwarzane są tradycyjnymi metodami.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Szarek
Oferta Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Szarek z Jarosławia to: kiełbasy, szynki, kiszki, pasztety, polędwice, boczki, parówki, golonki oraz dania obiadowe. Firma aktywnie działa od 1991 roku i zatrudnia wielu wyspecjalizowanych pracowników, którzy dokładają wszelkich starań, aby proponowane wyroby były najwyższej jakości.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: