Przetwórstwo mięsne
-
Awima.net
Firma działa na rynku przetwórstwa warzyw i owoców oferując wyroby w postaci lifolizatów, które są smacznymi oraz zdrowymi dodatkami stosowanymi do żywności w różnych branżach spożywczych, jak gastronomia, przetwórstwo mięsne, cukiernictwo.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Golomb - wyroby masarnicze
Zakład rzeźniczo-wędliniarski Golomb istnieje od 1975 roku. Zajmuje się wyrobem oraz sprzedażą produktów wieprzowych, takich jak wędzone, pieczone i parzone wędliny, podroby, pieczone i surowe mięso, grube i cienkie kiełbasy, a również wiele innych artykułów. Posiada własne rodzinne receptury. Nie używa konserwantów oraz...
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
ZPM Kania - Zakłady Przetwórstwa Mięsnego
Produkcja i sprzedaż: wędzonek, wędlin, kiełbas i wyrobów podrobowych. Przetwórstwo mięsa wieprzowego i drobiowego.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
T&K Polska - zaopatrzenie przemysłu mięsnego
Działalność firmy oparta jest w całości na handlu wyrobami przetwórstwa mięsnego. W skład oferty wchodzą jelita naturalne, osłonki oraz przyprawy. Firma zapewnia kompleksową obsługę klientów hurtowych, jak i detalicznych w Polsce i zagranicą.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Szarek
Oferta Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Szarek z Jarosławia to: kiełbasy, szynki, kiszki, pasztety, polędwice, boczki, parówki, golonki oraz dania obiadowe. Firma aktywnie działa od 1991 roku i zatrudnia wielu wyspecjalizowanych pracowników, którzy dokładają wszelkich starań, aby proponowane wyroby były najwyższej jakości.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: