Produkcja wędlin
-
Gaik
Zakład przetwórstwa mięsnego mieści się w miejscowości Niedośpielin w województwie łódzkim. Zajmuje się produkcją mięsa oraz wędlin w szerokim asortymencie. Firma działa w oparciu o systemy zarządzania jakością ISO 9001 oraz HACCP.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Wedliny-ekologiczne.pl
Firma zajmuje się produkcją ekologicznych wędlin oraz mięs. Oferta obejmuje między innymi mięso wieprzowe oraz wołowe, wędliny wieprzowe i drobiowe.
Kategoria: Sklepy spożywcze
Ocena: Ocena użytkowników: -
Herold
Herold jest rodzinną masarnią z wieloletnim, sięgającym 1998 roku doświadczeniem w branży. Zajmuje się skupem trzody chlewnej oraz bydła, ubojem a także produkcją wędlin. W ofercie są wędliny cienkie, surowe, grube wędzone, mięso wołowe, cielęcina, wieprzowina, wędzonki i podroby. Wyroby wytwarzane są według tradycyjnych...
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
ZPM Kania - Zakłady Przetwórstwa Mięsnego
Produkcja i sprzedaż: wędzonek, wędlin, kiełbas i wyrobów podrobowych. Przetwórstwo mięsa wieprzowego i drobiowego.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Zakład Przeztwórstwa Mięsnego Marek Łoboda - Gilowice
Firma prywatna działająca na rynku od grudnia 1990r. Zakład produkuje ok. 70 rodzajów wędlin, posiada również mięsa wieprzowe, wołowe oraz drób. Produkty wytwarzane są tradycyjnymi metodami.
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: -
Zakłady Mięsne Kwiatek
Produkcja wędlin w szerokim asortymencie, rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego. Uprawnienia eksportowe do krajów UE
Kategoria: Przemysł spożywczy
Ocena: Ocena użytkowników: